☎ 06-12514985
✉ info@debezorgdienst.com
PLUSbezorging

Bezorgtijden

Voor uw actuele bezorgtijd verwijzen wij u graag door naar onze Track & Trace website:

www.pakket.je

 

Geachte klant:

Wij bezorgen dagelijks, Dinsdag t/m Zaterdag van 07.00 t/m 21.00 uur. Voor een tijdsindicatie van uw bezorging voert u postcode en huisnummer in en lees de bezorgvoorwaarden door, daarna dient u een akkoord te geven voor de bezorgvoorwaarden en ziet u het voor u geldende tijdsvak van bezorging…..

Voor een aantal klanten/bedrijven betaald u de bezorgkosten kontant aan de chauffeur, dit ziet u dan bij het tijdsvenster van bezorgen staan. Let op dit kan alleen Kontant & Gepast! Onze Chaufeurs dragen geen Wisselgeld & Pin automaat.

vanaf 20.00 uur (uiterlijk, meestal eerder) de dag voorafgaand aan de geplande bezorgdag zetten wij de bezorgtijden online. Als u probeert te kijken hoe laat wij komen en u ziet nog niks, probeer het over 10 minuten nog een keer. Misschien zijn we nog niet helemaal klaar, we doen ons best en zijn druk bezig.

Ziet u om 21.00 uur nog geen bezorgtijd op u postcode-huisnummer dan is er wat anders aan de hand. belt u dan morgenochtend zsm met het filiaal waar u de goederen heeft gekocht. Misschien hebben ze ons geen order doorgestuurd of een verkeerde postcode doorgegeven.  Niet ongerust worden, samen lossen we het op….

U kunt ons ook een e-mail sturen, zie de “knop contact” bovenaan op de website.