☎ 06-12514985
✉ info@debezorgdienst.com
PLUSbezorging

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat uw benodigde werkzaamheden verzorgt?  Wij staan voor u klaar in regio Langedijk, maar ook daarbuiten.

Dagelijks doen we bezorgingen door heel Nederland, met ons eigen wagenpark bezorgen we minimaal 2x per week in iedere provincie in Nederland. de Randstad kan dagelijks. Minimaal 1x per week rijden we een route in Belgie en op verzoek bezorgen we ook in Duitsland, Luxemburg en de rest van Europa.

Onze diensten bestaan uit transport in de ruimste zin van het woord. U heeft een pakket te vervoeren, of een bestelling van u webwinkel naar de andere kant van het land, of een paar europallets die met spoed naar u klant moeten, het kan allemaal. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. Dat doen we door snelle en vlotte communicatie. Niet eerst 3-4 keer doorschakelen naar de juiste persoon. U krijgt altijd iemand aan de lijn die beslissingsbevoegd is en u het juiste antwoord kan geven. Snelheid-flexibilieit en service daar draait het bij ons om.

Ook bepaalde vallue added services kunnen wij voor u uitvoeren.